Evolae banner institute

Welkom bij Evolae Institute

Evolae Institute verzorgt workshops, seminars en lezingen over allerlei mensgerelateerde onderwerpen.

De thema’s van onze huidige presentaties zijn:

Icoon Stress en Ontspanning
Sleutels tot stress en rust
Icoon Organische organisaties
Organische organisaties
Icoon Brein
Rondleiding door het brein van een jongere
Evolae bies 2

Ieder mens heeft wel te maken met stress. En we weten allemaal hoe moeilijk het soms kan zijn om ‘je hoofd koel’ te houden.
Toch is juist dit een sleutelvaardigheid. Want stress en ontspanning hebben een enorme invloed op ons leven, onze gezondheid, en onze prestaties.
Hoe kun je meer vat krijgen op je eigen stressniveau? Nieuwe wetenschappelijke inzichten laten zien dat dit heel anders werkt dan meestal gedacht wordt.

Klik hier om verder te lezen

Evolae bies 3

Een gezond bedrijf blijkt veel weg te hebben van een organisme; zo moet het kunnen overleven en kunnen groeien. En dat zijn nog maar de simpelste overeenkomsten.
De natuur heeft 3 ½ miljard jaar de tijd gehad om uit te vinden wat werkt, en wat niet. Daarom ontdekken steeds meer vakgebieden hoeveel kennis er van de natuur overgenomen kan worden.
Maak kennis met de sleutels tot economisch succes die in de natuur om ons heen verborgen liggen.

Klik hier om verder te lezen

Evolae bies 4

Wat is het verschil tussen een jong en een volwassen brein? Wat speelt er zich in een jong hoofd af, en wat betekent dit voor gevoelens, gedrag en ontwikkeling?
Laat u meenemen op een rondleiding door het jonge brein, waarbij alle uiteenlopende aspecten van wat iemand tot een individu maakt aan bod kunnen komen.

Klik hier om verder te lezen